تبلیغات
کشاورزی نوین و پایدار - اندازه گیری نشاسته به روش تغییر داده شده اشلیگل (1986)
 
کشاورزی نوین و پایدار

 1- به تفاله­های باقیمانده از آزمایش قند هر کدام 5 میلی‎لیتر آب مقطر اضافه شد.

2- 5/6 میلی‎لیتر اسید پرکلریک 52% به هر یک اضافه گردید.

3- نمونه­ها به مدت 20 دقیقه در دمای 4 درجه سانتیگراد در یخچال نگهداری شدند.

4- نمونه­ها با استفاده از قیف شیشه­ای و کاغذ صافی در فالکون 50 میلی‎لیتر صاف نموده و 3 بار آنها را با 5/3 میلی لیتر پرکلریک اسید شسته شد.


5- نمونه­ها با آب مقطر به حجم 50 میلی لیتر رسانده شدند.

6- مقدار 2 میلی لیتر از هر فالکون برداشته و در فالکون 15 ریخته شد.

7- مقدار 1 میلی لیتر از فنل 5% روی هر یک از نمونه­ها ریخته و بشدت تکان داده تا کف در آن دیده شد.

8- مقدار 5 میلی لیتر اسید سولفوریک 98% به هر یک از فالکون­ها اضافه شد.

تذکر: برای شاهد، 1 میلی لیتر فنل 5% و 5 میلی لیتر اسید سولفوریک 98% درون فالکون 15 میلی لیتر ریخته شد.

9- 45 دقیقه صبر نمودیم تا رنگ محلول­ها تثبیت شود.

10- نمونه­ها با استفاده از دستگاه اسپکتروفتومتر در طول موج 485  قرائت شدند.

11- استاندارد های گلوکز صفر، 10، 20، 40، 60، 80 و 100 پی پی ام  برای رسم منحنی استاندارد تهیه شد. برای تهیه استاندارد ها مقدار 2 میلی لیتر از استوک استاندارد ها را برداشته و مراحل 8 و 9 بر روی آن انجام شد. برای بلانک، از 1 میلی لیتر فنل 5%  و 5 میلی لیتر اسید سولفوریک 98%  استفاده شد. 

 استاندارد­های نشاسته محلول در کووت دستگاه اسپکتروفتومتر ریخته شد و مقدار نشاسته در طول موج 485 نانومتر قرائت شده و منحنی استاندارد رسم گردید. سپس میزان جذب در نمونه‎­های گیاهی قرائت و با قرار دادن در معادله خط مقدار نشاسته به­دست آمد.

 منابع:

حسیبی، پ. 1386. بررسی فیزیولوژیکی اثر تنش سرما در مرحله­ی گیاهچه­ای ژنوتیپ­های مختلف برنج. رساله دکتری دانشگاه شهید چمران اهواز. ص.145.

Sheligl, H. Q. 1986. Die verwertung orgngischer souren durch chlorella lincht. Planta Journal, 47-51.





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
یکشنبه 1396/05/15 09:26 ب.ظ
Simply want to say your article is as surprising.
The clarity in your post is simply cool and i could assume
you're an expert on this subject. Fine with your permission allow me to grab your RSS feed to keep
updated with forthcoming post. Thanks a million and please continue the enjoyable work.
دوشنبه 1396/03/1 06:29 ب.ظ
Hi, i believe that i saw you visited my site so i got here to return the favor?.I'm trying to find things to enhance my website!I guess its ok to
use a few of your ideas!!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :